Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović može se reći da je jedna od najboljih pjevačica sa Balkana. Bila je udata za jednog od najvećih kriminalaca Željka Arkana Ražnatović.

 

Nakon što je ubijen Ceca je ostala sama te je jedno vrijeme bila i u zatvoru kada je bila velika akcija “Sablja” kada je i ubijen premijer Srbije Zoran Đinđić. Ceca je zajedno sa svojom sestrom Lidijom bila u pritvoru, a morala je da plati državi oko 1,5 miliona tadašnjih maraka, odštete za sva kriminalna djela i poreze koje nije platila. Također, pjevačicu su povezivali sa Zemunskim klanom i tada je dobila etiketu zle žene, koja je bila umiješana u sva krivična djela, ali je to Ceca odbila da prizna. Ceca je bila gost u jednoj emisiji, kada je rekla kako su njoj i njenoj porodicii bile upućene prijetnje , i da su uvijek dolazile sa skrivenih adresa i lažnih profila.

 

Ceca kaže da joj niko se nije usudio da prijeti direktno u lice, te kako se nikako ne boji te kada je u pitanju njena imovina i plaćanje poreza državi. A kada su neke policijske provjere prvo se njoj dolazi na vrata na provjeru, ali oni tamo nikad ništa ne mogu da nađu, jer je Ceca uvijek uredna.