O Sadiku Hasanoviću bruje mediji i portali u Srbiji, podsjećamo velika prašina se podigla jer je u javnosti isplivala informacija da je on zajedno sa svojim ocem koji ima bend “Sateliti” pjevao o klanju srba, ali su pjevali i o Naseru Oriću.

 

Naime, povodom svega oglasila je se i pjevačica Ceca Ražnatović kako ona tvrdi ne zna ko je taj mladić te da ona ne gleda Zvezde Granda ali da osuđuje njegov postupak jer je ona netko ko je veliki protivnik širenja nacionalne mržnje. “Ne gledam “Zvezde Granda”, ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem” – rekla je Ceca.

 

Mnogi su na samom početku naveli da odbijaju da komentarišu to da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba došao čak u Beograd da gradi svoju karijeru, iako je u pjesmama koje je pjevao sa svojim ocem pozivao na klanje Srba, a ono što je još gore on i njegov otac su izgleda jako dobri prijatelji sa Naserom Orićem koji je također dao svoj komentar na sve ovo, pa je otkrio da su se mnogi iz Srbije slikali sa njim.