Jedna žena je na internetu otkrila kako se nedavno posvađala sa cijelom porodicom nakon što joj se sestra vjerila i napravila svadbu u prostoru u kojem je i ona planirala da se vjenča. Kada joj je to saopšteni , odlučila je da joj se osveti.

 

Nikada se nismo slagale i svi su to znali. Ona je ljepša od mene i uvijek mi je to nabijala na nos. Roditelji su joj uvijek popuštali i davali joj najbolje, a ako smo imale školske priredbe u isto vrijeme, otišli bi na njenu. Zato uopšte nisam bliska sa svojom porodicom “– započela je u svojoj ispovijesti. ” Kada je objavila da je vjerena, rekla je da da je i njena sestra ubrzo svima saopštila istu vijest. Ipak, nije je naljutilo što se i ona vjerila, ali je pobjesnjela kada je saznala da je sestra za svoje vjenčanje rezervisala njenu lokaciju, koju je ona spominjala godinama.

 

” Meni je to mjesto bilo posebno jer su se tamo vjenčali naši djeda i baka i još u srednjoj školi sam govorila da ću se tamo udati. Sestra pak to mjesto nikada nije spominjala, a kada sam rekla roditeljima šta je uradila, rekli su mi da “prestanem da budem tako svadljiva i tvrdoglava” – nastavila je. Odlučila je da se osveti sestri pa je svoju svadbu pomjerila za mjesec prije sestrine, a mjesto je zadržala. Roditelji su joj tada rekli da nazove sestru i izvini joj se jer je jako uzrujana što je istu lokaciju rezervisala prije nje.