Vjerujemo da su dlačice oko usana noćna mora svake žene, zato vam mi donosimo nekoliko načina kako da ih se riješite ili makar malo da prekrijete.

 

Svijetla koža i svijetle dlačice

Svijetla koža najčešće je i puno osjetljivija i jače reaguje na agresivnije tretmane. Najbolji način za ovaj tip je prikrivanje dlačica izbjeljivanjem. One će postati gotovo nevidljive pa neće izazvati iritacije na koži. Prije izbjeljivanja testirajte na koži ruke proizvod kako bi bili sigurni da nećete dobiti alergijsku reakciju.

Tamna koža i tamnije dlačice.

 

Iako je depilacija voskom najpopularniji oblik uklanjanja dlačica za deblju strukturu dlake preporučuje se epilacija. Aparat za uklanjanje dlačica će tako biti puno temeljitiji. Isto tako, sve popularnija je epilacija koncem. Ova metoda se radi u kozmetičkom salonu, vrlo je detaljna i precizna, a može ukloniti i najsitnije dlačice na cijelom licu.

Tamna koža i tamne tanje dlačice

S obzirom na to kako bi se izbjeljenje dlačice vidjele na tamnoj koži, najbolja metoda uklanjanja brkova je depilacija. Tamna koža najčešće nije toliko osjetljiva i dobro reaguje na depilaciju voskom. Isto tako, vosak ne sadrži hemikalije i ne uklanja gornji epidermalni sloj kože pa su iritacije kod ovog postupka puno rijeđe.