sSvi znamo da žene sazrijevaju brže nego muškarci pa zati i ne čudi što se većina njih odluči da započne vezu sa starijim muškarcem za kojeg vjeruje da je ztelijih od njenih vršnjaka.

 

Naime, to je odlučila i jedna djevojka koja je 2019. godine podijelila ispovijest i evo kakav je savjet dala. Ispovijest prenosimo u cijelosti:

 

” Veza sa starijim muškarcem, bar iz mog iskustva, ima svojih prednosti, ali i mana. Ono čemu se svi prije okrenemo jesu dobre stvari, a njih u vezi sa starijim muškarcem ima dosta – ja bar tako mislim, jer sam do sada bila u vezi sa dvojicom koja su starija od mene. Prethodni dečko bio je stariji od mene 10 godina, a sadašnji 17 godina. Iskreno, nikad ne bih mogla biti s nekim ko ima 50 godina više od mene, kao što je to slučaj s Milijanom i njenim Milojkom iz Požege. To mi je nekako previše, prosto me ne privlači neko toliko star, ovo mi je “gornja granica gornje granice”, jer muškarac u suštini ne može da prati tempo žene koja je u najboljim godinama.

Iako živim u Beogradu, koji je veliki grad i gdje me sredina ne bi mnogo osuđivala, ne bih se upuštala s nekim baš toliko starijim…” Ostatak pročitajte OVDJE