U javnosti se ne stišava informacija koju su meidji prenijeli, a to je da su Brena , Boba I Saša Popović prodali Grand Produkciju za čak 30 miliona eura. Povodom prodaje napravili su i slavlje gdhe su okupili mnoge poznate ličnosti.

 

Naime, novinari su u jednom inervjuu pitali gdje će i kako će Boba potrošiti novac. ” Bojim se da možda moja djeca ne pomisle da je tako lako doći do novca gledajući mene. Moraš imati viziju. Evo baš sad imamo nekoliko baš ozbiljnih projekata. Imamo sada vrlo ozbiljne investicije i na Zlatiboru i u Majamiju. Na Zlatiboru investicija je skoro 50 miliona eura, veliki kompleks od šest apartmana i jednog zatvorenog tipa. Sad pokrećem investiciju i u Majamiju, gdje je naša kuća, i to je sada nekretnina, Majami je doskora bio grad poznat po skarfejsu, sada svi bitni iz Njujorka prelaze da žive u Majami i nekretnine su se digle toliko da ja ne mogu da povjerujem – otkrio je Boba svoje planove u emisiji i naglasio:

 

” U auto-industriji sam radio šest-sedam mjeseci od ujutru do uvečer jer smo posljednji došli ovdje na tržište s Fordom zbog američke kompanije, embarga koji jeste. Svi ostali brendovi su bili tu. Ti sad moraš da pokupiš i napraviš dobre i kvalitetne ljude, a to nije jednostavno.”

Boba je rekao da je on Saši pomogao da stvori Grand, te je nakon požara obečao da će napraviti još veći i bolji što je i uradio.

 

” Sve u životu sam radio po intuiciji i pravio parama, koje sam zarađivao. Sad mogu da kažem da sam ja osnovao “Grand produkciju” za dvije nedelje. Brena i Saša su imali neke ideje, pričao sam s njima i onda sam se odlučio na to. Tada sam već imao bazu, bila je firma koja je imala zaposlene, samo dodatna kancelarija je falila. Moram da kažem da je to Sale predivno vodio i podigao na neki nivo. Mi smo, tako da kažem, postali i partneri, ali taj novac, koji sam zaradio igrajući tenis, uložio sam i napravio “Grand produkciju”. Međutim, u “Braće Stamenković” se nakon nekoliko mjeseci desi požar i izgori nam studio. Sve ono što smo uložili, a bilo je dosta, to je preko noći izgorejlo, a, naravno, nije bilo osigurano. Onda Sale dođe kod mene i pita me: “Šta ćemo sad”, a ja mu kažem: “Ne brini se, sada ćemo da pravimo još bolji i veći” i onda smo prešli u “Avala film” i napravili sve ono što sam obećao. Moraš da vjeruješ u sebe i imaš intuiciju,” naglasio je Živojinović.