Muškarac po imenu Arthur O Urso postao je svjetski poznat prošle godine nakon što je s brazilskim medijima podijelio detalje svog neobičnog privatnog života. Naime, ovaj muškarac u vezi je sa devet djevojaka koje naziva svojim suprugama ali jedna od njih će uskoro da ga napusti.

 

 

” Htjela me imati samo za sebe. To je jako sebično od nje. Sve je bolje kad se dijeli ” – započinje Brazilac, koji radi kao model, ali i kao glumac u filmovima za odrasle. ” Nije mi imalo nikakvog smisla to što mi je rekla. Govorila je da joj nedostaju monogamne veze odjednom. Bio sam jako tužan, ali još više šokiran njezinim izgovorima. Moje druge supruge su uz mene. Misle kako je ušla u ovu vezu zbog avanture, a ne stvarnih osjećaja “- tvrdi Arthur.

 

Naime, on je službeno u braku sa Luanom Kazaki ali se oženio i sa ostalih osam. ” Neću odmah tražiti novu suprugu, ali s vremenom planiram imati još dvije. Oduvijek me fascinirala ta brojka deset. Trenutačno imam samo jedno dijete, ali volio bi imati po jedno sa svakom od svojih žena. Sve ih jednako volim i ne bi bilo pošteno da samo neke od njih budu majke moje djece “- kaže Arthur