Ova 30 godišnja žena skupila je hrabrost i javno pred cijelom Rusijom progovorila o svom problemu koji je mučio već nekoliko godina. Naime, njeno ime je Svetlana Savčenkova koja živi Rusiji ona je se pojavila u emisiji “Stidim se svog tijela”, gdje je pokazala svoju bradu koja joj je pravila velike probleme dok je bila u braku. Svetlna ima veliki strah, jer njen suprug neće da je poljubi jer mu s gadi njena brada. Tako je Svetlana pred milionima ljudi ispričala svoju priču, ona ima problema sa policističnim jajnicima, pa joj je nakon hormonskog poremečaja počela da raste brada.

 

Ona kaže da svaki dan nosi masku u kući jer nije željela da je suprug i sin gledaju takvu. Njen problem nisu uspjeli ni ljekari da riješe pa je suprug prijavio za učešće u emisji kako bi se riješila neželjenih dlaka.

Uradila je veliku seirju tretmana ali nije uspjela. Čak su joj doktori rekli da mora da se navikne na to. ALi, ona je bila uporna, i išla je na nadzor medicinskog tima, godinu dana je išla na laserske tretmane, i izgubila je oko 15 kilograma. Nakon što je uspjela potpuno da reguliše hormone nakon dijete, i laserskog uklanjanja dlačica uspjela je potpuno da se riješi dlaka na licu.