U današnjem članku pišemo o jednoj zanimljivoj situaciji. Naime, u posljednjih nekoliko godina mnogo toga možemo da pronađemo na drušvenim mrežama. Naime, normalno je kada na nekoj našoj televiziji pojavi snimak sa greškom ali kada se to desi na jednom CNNu kada jednna voditeljica pred milionskim auditorijem pusti goluba onda je to stvarno veliki blam.

 

Naime, možemo da pišemo stalno o smiješnim situacijama na anšim televizijama ali kada je voditeljica na Hepi televiziji prije nekoliko nedjelja radila najavu za otvoreni program i to pola pijana i još se smijala što je definitvno vrhunac blamova pred TV kamerama ,a mi danas pišemo o RTSU na kojem se ponekad dese slične greške.

 

Tako smo imali situaciju malo prije nove godine, kada je u vijestiima iza voditeljskih leđa, montažer igrao je Cendi saga, što je popularna video igrica. Također u nacionalnom dnevniku koji počinje u pola 8, imali smo situaciju, kad je voditeljka doživjela veliki nesporazum sa kamermanima. Naime, krenula je da najavljuje u jednu kameru, da bi se okrenula u drugu, i na kraju završila u trećoj. Na licu joj se videjlo da je vidno iznervirana.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here