Stručnjaci su jednom prilikom rekli kako su 100 posto sigurni da muškarac koji oženi ženu iz jednog od ova tri horoskopska znaka da je pravi srećnik jer su one najbolje žene. Ovde spada:

 

Rak

Za žene rođene u znaku Raka porodica je uvijek na prvom mjestu – vlastite potrebe uvek stavlja iza svega ostaloga. Verna je i prava domaćica u duši: kad se uda, što jako želi, odmah porodicu želi proširiti s dječicom te za sve saviti udobno i sigurno gnjezdo.

 

Djevica

Djevice je – zbog perfekcionizma kojem naginju – teško ukrotiti u početku. Međutim, kad se jednom slome, potpuno se predaju partneru. Važni su im poštenje i jednakost – ako je takva veza, sretne su – a to onda oseti i njihov partner. Djevice uvijek imaju sve pod kontrolom – vlastiti raspored vremena, onaj partnerov te uopšteno cijele porodice.

 

Lav

Žena rođena u znaku Lava je pravi borac – i to pokazuje i u vezi. Trudi se održati vatru, ali i nježnost. Svog će partnera braniti protiv bilo koga. Osim toga, Lavice su porodični tip žene koja najradije ima puno djece oko sebe.