Neki ljudi nikad ne gube smisao za humor, a to je dokazala i jedna baka sa društvene mreže Tik Tok koja je svoje pratioce svaki dan uveseljava objavama , a sada je objavila i zahtjeve za svoju sahranu koji su u kratkom vremenu postali hit. Baka Dronjak, kako se zove njen profil na spomenutoj društvenoj mreži, ima 92 godine i nije otkrivala više o svom identitetu ni lokaciji.

 

@grandma_droniak it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen ♬ original sound – grandma_droniak

 

Svakodnevno se snima i objavljuje snimke , a neke njene objave pregledane su i više od 59 miliona puta, U jednoj od njih je objavila i pravila koja želi da se ispoštuju na njenoj sahrani. Neće se desiti uskoro, ali ne zaboravite ih. Ovo su pravila na mojoj sahrani: Možete da plačete, ali ne previše. Ne pravite budalu od sebe – prvo je od pravila.

Zatim je usledilo drugo: “Berta nije pozvana. Ne puštajte je unutra”, poručila je bakica. Na red je stigla i poslednja želja. Bolje vam je da se posle napijete. Uzmite gutljaj i za mene – zaključila je ona dodavši kako joj je i “opijanje” za vrijeme komemoracije sasvim uredu. Želje ili bolje rečeno zahtjevi ove 92-godišnje bake postali su hit na internetu, a komentari nisu prestajali da stižu.

@grandma_droniak Reply to @annaazailaa please stop asking me #boyfriend #fyp #grandma #boys ♬ original sound – grandma_droniak