Cecina kćerka Anastasija Ražnatović (22) već neko vrijeme se ne odvaja od dečka Đorđa Kuljića (31) i kako kaže osjeća se kao da je već u braku. Oni su već u vezi četiri godine , pa više vremena provodi u Novom Sadu nego u Beogradu.
” Sumnjam da se brak razlikuje od zajedničkog života bez potpisanog papira! Zapravo, nadam se da se uopšte ne razlikuje “ – rekla je Cecina kćerka, i istakla da je uz svog momka sazrela, s obzirom na to da se sa njim zabavlja od svoje 18. godine:

View this post on Instagram

a golden state of mind✨🌤

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

” Đorđe je stariji i iskusniji, a ja sam, htjela ili ne, u hodu pored njega mnogo naučila i, u neku ruku, sazrela. Ne postoji ništa ljepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekog rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, a da istovremeno budete svoji i prihvaćeni.”
Osim što je sretna u ljubavi Anastasija uspješno gradi i svoju karijeru , pa je svaka pjesma koju je snimila postala hit.
” Odlično podnosim kritiku, ali ne i nekulturu. Ako je neko ušao na Youtube da bi čuo pjesmu, pa mu se nije dopala, to će napisati i više je neće puštati. Međutim, kada vas neko vrijeđa, čak kune, jasno vam je da to nije zbog pjesme. Njega je dovela namjera da vas povrijedi i ponizi “ – rekla je Anastasija.