Pjevačica Ana Bekuta je baš kao i pjevačica Snežana Đurišić postavila je velike temelje narodne muzike na cijelom Balkanu. Njeni hitovi su jako poznati pa ih i dan danas ih slušamo. Ana je u posljednjih nekoliko godina odlučila da se fokusira na svoju porodicu.

Naime, Ana je izjavila kako se ne boji korona virusa bez obzira na godine. A prije nekoliko godina je prihvatila poziv da bude član žirija največeg muzičkog takmićenja ” zvezde granda”. Današnja tema posta je njena ljubav a to je Milutin Mrkonjić sa kojim je u vezi već 8 godina.

 

Jednom je prilikom Ana rekla kako Mrko više ne odbija učešća u emisijama i sada se više kreće nego inače. Ana je odlučila da pozove njegovu bivšu ženu da pita za nekoliko savjeta. “Ana je rekla Daši da ne zna kako da zaustavi Mrku i natjera ga da se smiri. Razumije ona da mu je dosadno i da ne može da bude konstantno zatvoren u kući, ali se baš brine oko njegovog zdravlja. Boji se što se on sad slobodnije kreće, prihvata sve moguće pozive za emisije. Istina, nosi masku, ali Ani opet nije svejedno. Mnogo je brinula, i ozbiljan stres doživela kada je završio u bolnici i zato neće da sedi skrštenih ruku. Takođe, zna koliko i Daša brine za njegovo zdravlje, pa su sjele, i dogovorile se da mu zajedno dosađuju i da ga zivkaju i opominju. Smatraju da će, ako one budu uporne i naporne, on shvatiti da im je stalo da se sačuva, jer ni jedna ne bi podnijela da ga izgubi. On to zna i ovako, ali će sada morati da ga stisnu.”, rekao je jedan prijatelj Ane Bekute i dodao: “Daša je rekla Ani da je slobodno zove kad je Mrka tvrdoglav i odbija da je posluša. U tim situacijama će i onda da ga stisne i da mu nabija na nos kako obje umiru od brige i sekiracije, pa on neće imati kud, moraće da igra kako one sviraju. Mrka je stvarno bogat čovjek, sa njih dvije i veliku sreću ima što su one složne. Ana i Daša su stalno bile na vezi i kada je on bio u bolnici, ne žele da mu se nešto dogodi, sviđalo mu se to ili ne, moraće da ih posluša”.