Od jučer se drutvenim mrežama proširilo upozorenje u kome jedna djevojka tvrdi da nepoznati muškarac uznemirava žene u podzzemnom prolazu na terazijama u Beogradu.

 

Ekipa novinara je posjetila podzemnje prolaze u ovom djelu Beograda kako bi provjerila istinitost tvrdnji. Dragan koji je jedan od trgovaca navodi da alarm nije upaljen bez razloga i da je prije par dana primjetio muškarca koji se čudno ponaša.

” Mi ne koristimo muški toalet u prolazu, nego mi, radnici iz lokala koji se nalaze u podzemnom prolazu, imamo svoju kabinu koja je pri ženskom toaletu. Kada sam prije neki dan krenuo do toaleta, vidio sam tog psihopatu i to u prvoj kabini. Vrata su bila otvorena, a on je spuštenih pantalona sjedio na na klozetskoj šolji i onanisao tu” – započinje izvor.

 

On uz to dodajte da je tada istjerao momka iz kbine i to pod prijetnom da će naredni put da prođe mnogo gore.

” Lupio sam šakom o vrata i kazao mu da odmah izađe napolje. On me je gledao i kezio mi se u lice bez imalo srama. Nisam znao u tom momentu šta bih mu uradio. Zamislite samo da se u tom momentu pojavila neka majka sa malim djetetom ili neko dijete, tinejdžerka, nije bitno… “– šokirano priča ovaj čovjek.