U numerologiji svaki broj ima svoje neko značenje, ali posebno se ističu ova tri broja koji imaju najbolju energiju i dobru sudbinu. Radi se o brojevima 11, 22 i 33. Ako imate neke od ovih brojeva onda imate posebnu zaštitu od Univerzuma prema tvrdnjama numerologa.

 

Broj 11

Oni imaju izraženu intuiciju i duhovnu svijest. Veoma su osjetljivi, čula su izraženija i imaju empatiju i prirodnu inteligenciju. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumjevanje problema i uspješno rješavanje, stabilnost, osjećaj za uspjeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

 

Broj 22

Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kako da riješe konflikte.

 

Broj 33

Za njh ne postoje prepreke.Mogu djelovati hladno, ali su izuzetno emotivne osobe. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.