Svaki broj u numerologiji ima posebno značenje , ali posebno se ističu ova tri broja koja imaju najmočniju energiju i simbol dobre sudbine. Naime, riječ je o brojevima 11, 22, i 33. Ukoliko im imate u datumu svog rođenja onda imate posebnu zaštitu univerzuma.

 

Broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svijest. Osjetljivi su, čula su im izoštrena i posjeduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumjevanje problema i uspješno rješavanje, stabilnost, osjećaj za uspjeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Broj 22

Lako primjenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspješne i cijenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kakod a riješe konflikte.

Broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerješive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspjeh. Ponekad mogu djelovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život donijeti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.