Jelelna Karleuša je pjevačica koja je bez dlake na jeziku i uvijek iznosi svoj stav. Jedan je naslov posebno izlevortirao u domaćim medijima pa je odmah reagovala.

 

Isprovocirao je naslov iz određenog medija koji glasi: “Šok ispovijest Lukasa: Pjevao sam kada je Đinđić ubijen”, pa se sada i ona oglasila. Poznato je da između Lukasa i Karleuše već duže vrijeme bukti estradni rat i da koriste svaku priliku da jednu drugo “pecnu”. Sada je Jelena Karleuša navela da je sramno to što se ovako nešto izjavljuje u medijima, jer je prema njenim riječima Zoran Đinđić mučki ubijen od strane užasnih kriminalaca koji su otimali, pljačkali i mljeli svoje žrtve. “Ovo je nedopustivo i kompletna srpska javnost mora da reaguje i ovo osudi.

 

” Zoran Đinđić, mučki ubijen premijer, koji je stradao od ruke šljama i kriminalaca koji su ubijali, otimali, pljačkali, kuvali i mleli žrtve. Čovek koji je izgubio život u borbi da Srbija izroni iz pakla rata i bagre – ovo nije zaslužio. I nije zaslužio da mi kao narod ćutimo. Nisu zaslužila njegova deca da ovo čitaju i nisu zaslužila sva naša deca da ovo bude na naslovnim stranama kao “normalno”. I ne-nema opravdanja u rečima da ovo priča neko u narkomanskom delirijumu, nema opravdanja u tome da je ovo nebitni smrdljivi tabloid. Ovo je nedopustivo u svakom smislu.”, ovako je napisala Karleuša na svom Instagramu profilu.